Лиза Вандерпумп разкрива какво наистина мисли за това, че Рейчъл Ракел“ Левис става

...
Лиза Вандерпумп разкрива какво наистина мисли за това, че Рейчъл Ракел“ Левис става
Коментари Харесай

Лиза Вандерпумп има перфектния отговор на подкаст Shade на Ракел Левис

Лиза Вандерпумп разкрива какво в действителност мисли за това, че Рейчъл „ Ракел “ Левис става лъжец след напускането на Vanderpump Rules.

Близо една година по-късно Скандалът за невярност на Левис с сътрудника Том СандовалСент шокиращи талази в Bravo-verese и отвън него, някогашната кралица на хубостта споделя своето гледище за тяхната спекулация в новия си подкаст Rachel Goes Rogue.

И по този начин, какво означава Leviss' някогашният началник мисли за това, че тя разрушава съсобственика на TomTom на новата си платформа?

„ Тя е оправдана да приказва, в случай че желае “, сподели Vanderpump извънредно пред E! Новини, до момента в който разпространява идното й присъединяване в Food Stars на Гордън Рамзи. „ Но мисля, че щеше да е доста по-добра платформа, в случай че се включихме в разпоредбите на Vanderpump и го направихме. “ (Гледайте E! News довечера в 23:00 часа за повече от нашето изявление с Vanderpump.)

След като се отдръпна от светлините на прожекторите на Bravo предходната година, с цел да потърси лекуване в център за психологично здраве в Ар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР